VPN-palvelimen valinta

Jos haluat piilottaa IP-osoitteesi ja näkyä internetissä eri sijainnista tulevana käyttäjänä, voit vaihtaa VPN-palvelimen sijaintia. Kaspersky VPN tukee tällä hetkellä seuraavia VPN-palvelinsijainteja:.

Jos haluat katsoa elokuvan, TV-sarjan tai -ohjelman samana päivänä, kun se julkaistaan maailmanlaajuisesti, vaikka sen julkaisu olisikin ajoitettu omalla alueellasi myöhemmäksi, sinun tarvitsee vain käynnistää sovellus ja valita alue, jolla kyseinen elokuva, TV-sarja tai -ohjelma on saatavilla. Suosittelemme aluekohtaiselle sisällölle seuraavia palvelimia.

Huomaa: Luettelon sijainnit määritetään VPN-palvelimen IP-osoitteen mukaan eikä tämä välttämättä vastaa VPN-palvelimen fyysistä sijaintia.

VPN-palvelimen valinta

Huomaa: Voit valita käytettävän VPN-palvelimen vain sovelluksen rajattomassa versiossa. Ilmaisversiossa Kaspersky VPN valitsee ilmaisen VPN-palvelimen sijainnin automaattisesti.

Huomautus: Ilmaisversion saatavuus määräytyy alueen mukaan.